Influencerka se vydala do boje proti upraveným fotkám na sociálních sítích. Sdílí jenom krutou realitu

26. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Influencerka z Německa doslova baví internet. Na svém Instagramu sdílí fotky, jak holky doopravdy vypadají. Snaží se tak uklidnit normální ženy, že prostě život není a ani nemůže být perfektní.

Němka Geraldine West se rozhodla pustit do boje proti dokonalým fotografiím na sociálních sítích. Fanouškům tak sdílí vždy fotku dokonalou a vedle hned dá fotografii, jak to vypadá ve skutečnosti. Snaží se poukázat na to, že i když se na Instagramu může zdát, že někdo žije dokonalý život, tak realita je úplně jinde. Až nějakou takovou fotku příště uvidíte, vzpomeňte si na mě. Všechno to je jenom vrstva filtrů a póz,” napsala na Instagram Gareldine.

View this post on Instagram

A post shared by GERALDINE WEST (@geraldinewest_)

Já vážně nechodím spát nalíčená. Nejsem blázen, abych si do zábavního parku brala lodičky, a už vůbec nevypadám hezky při konzumaci špaget. A to je podle mě normální,  dodala influencerka. Chce tak pročistit vody Instagramu a normálním dívkám zvýšit sebevědomí.

View this post on Instagram

A post shared by GERALDINE WEST (@geraldinewest_)

Lidem se její upřímnost líbí. Perfektní a pravdivé,” napsal jeden z uživatelů k příspěvku. Jsi tak zábavná,” dodal další. Co si o jejím nápadu myslíte vy? Napište nám do komentářů na Facebooku!

View this post on Instagram

A post shared by GERALDINE WEST (@geraldinewest_)

Koktejl - další články

Doporučujeme