Měsíční horoskop na únor: Měsíc lásky je tady. Kdo si bude užívat pořádnou romantiku?

31. ledna 2024·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Rok 2024 pokračuje měsícem únor, měsícem zamilovaných. Co vás čeká v tomto měsíci, nejen v lásce, ale i ve vztazích, v práci nebo co se zdraví týče? Podívejte se na měsíční horoskop.

BERAN

Únor bude pro vás měsícem vášně a romantiky. Planety se na vás budou usmívat, budou vám rozdávat radost a lásku a přinesou vám to, po čem už dlouho toužíte. Nezadaní by zase mohli narazit na někoho, kdo jejich ledové srdce pořádně rozbuší. Tolik až to sami nebudou čekat.

BÝK

Budete oceněni za svou věrnost, loajalitu a stabilitu. Vaši protějšci vám dají najevo, že si toho velmi váží. Valentýnský únor se tak ponese ve znamení lásky, vášně a i nějakého toho sexu. Nezadní Býci se mohou těšit na několik vášnivých nocí, ale dlouhodobě z toho nic moc nekouká.

BLÍŽENCI

Máte před sebou měsíce, kde se budete muset pořádně zaměřit na komunikaci. Nejen v milostném vztahu, ale i v tom pracovním si budete muset vyjasnit věci, kvůli kterým se cítíte v napětí a ve stresu. Buďte otevření novým nápadům, které vás ve všech oblastech mohou posunout. Nezadaní se potkají s někým, kdo je okouzlí, ale ne po té fyzické stránce. Budou si s ním rozumět a mít stejné zájmy, což je u nich docela vzácnost.

RAK

Hvězdy vám přejí a vy potkáte někoho, z koho se vám podlomí kolena. Únor pro vás celkově bude měsícem citů a touhy po hlubším spojení. Více času buďte se svou rodinou a blízkými, ať si vytvoříte společné vzpomínky. V budoucnu za ně budete velmi rádi.

LEV

Romantika, láska, zábava, dobrodružství. I takhle by se dal popsat váš únor. Vyražte na výlety, plánujte si dny a těšte se na to, co vám přinesou následující dny. Můžete se těšit i na vášnivý románek, který vám nezadaným může přinést i něco víc.

PANNA

V únoru se budete muset soustředit sami na sebe, na váš osobní růst a samostatnost. Na tom určitě není nic špatně, právě naopak. Dokonce vám to může velmi pomoci v lásce i práci. Konečně budete znát svoji hodnotu, navíc vám to přinese i novou energii a sílu, což všichni jistě ocení. A ti, kdo hledají toho pravého, díky novým koníčkům mohou potkat někoho, kdo je velmi okouzlí.

VÁHY

Toužíte po harmonii a klidu. V únoru si budete muset najít balanc mezi prací a vztahy, což určitě není jednoduché. Navíc se vám to nebude moc dařit a hvězdy rozhodnou, že byste se měli zaměřit na vztahy. To ale pro vás není žádné překvapení, že? Nezadaní nemají potřebu měnit svůj single život. Zkrátka si ho umí pořádně užít.

ŠTÍR

Máte se na co těšit, protože před sebou máte ten nejžhavější měsíc v celém roce. Dalo by se říct, že kdybyste nemuseli do práce a dělat běžné věci jako jíst nebo chodit na WC, tak byste s partnerem nevylezli z postele. Chudáci sousedi.

STŘELEC

V únoru se vydáte na cesty a budete si užívat dobrodružství, cestování a zábavu. A je jedno, jestli to bude s partnerem, rodinou, přáteli, sami nebo s partou lidí, které poznáte až během výletů. Přinese vám to vzrušení, nové zkušenosti a zajímavé zážitky. Běžte a seznamujte se s novými lidmi, prospěje vám to.

KOZOROH

Únor vám přinese kariérní růst, který bude odměnou za tvrdé a dlouhodobé úsilí, které máte za sebou. To se ale bohužel projeví někdy jindy. Pro samou práci budete totiž zapomínat nejen sami na sebe, ale i na své okolí, včetně partnera. Nezadaní si ale zase mohou toho pravého najít právě v zaměstnání. Otázka je, zda je to dobrý nápad do budoucna.

VODNÁŘ

Máte pocit, že ve vztahu chcete cítit větší svobodu a nezávislost, že vás něco dusí. Jestliže opravdu takový pocit máte, proberte to se svým partnerem. Ať si to nevyloží špatně a nedopadne váš vztah extra špatně. Nezapomínejte ani na své přátelé, protože je možné, že je mezi nimi někdo, kdo po vás už delší dobu kouká.

RYBY

Milé Ryby, máte před sebou měsíc, kdy budete prožívat své emoce mnohem niterněji, intenzivněji a hlouběji. Budete toužit po romantice a věcech, které s tím hodně souvisí. Váš partner z toho možná bude trochu v šoku, ale vadit mu to určitě nebude. Nezadaní potkají někoho, kdo jim otočí životem o 360°, ale dávejte si pozor, abyste nezanedbávali své pocity a potřeby.

Koktejl - další články

Doporučujeme