Muže zastřelil omylem jeho pes při jízdě autem. Šlápl na nezajištěnou pušku

27. ledna 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Velké neštěstí se odehrálo v Kansasu ve Spojených státech. Nejmenovaného muže v autě zastřelil jeho pes. Páníček seděl na předním sedadle svého pickupu, když došlo k incidentu. Informoval o tom server Newsweek.

Ihned po střelbě byli na místo okamžitě přivoláni policisté z místního okresu Summer. Když dorazili, zjistili, že muž utrpěl střelné zranění do zad. Podle dostupných informací pes zřejmě šlápl na pušku, která ležela na zadním sedadle. To způsobilo, že puška vystřelila skrze sedadlo do jeho páníčka. I když kolemjdoucí muži okamžitě zavolali zdravotnickou záchrannou službu, tak při první pomoci zranění podlehl a zemřel.

Podle médií nebyla zbraň na zadním sedadle zajištěna. To potvrdil i místní šerif pro server Newsweek. “Pokud není puška, brokovnice a jakákoliv ruční zbraň zabezpečena, může náhodně vybouchnout v případě, že jen mírně o něco narazí,” uvedl.

Jedná se tak o nešťastnou nehodu, ale ne první. Podobný incident se odehrál v listopadu loňského roku v Turecku. Kde byl dvaatřicetiletý muž zastřelen poté, co jeho pes šlápl na brokovnici, když ho páníček nakládal do auta.

Koktejl - další články

Doporučujeme