Neuvěřitelné. Seniorka vypadá na pětadvacet a fotí snímky v bikinách

31. října 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Tak kdyby vám někdo řekl, že Suzy Monty je jednasedmdesátiletá seniorka, poklepali byste si nejspíš na čelo a nevěřili mu. Ale je to tak. Žena v seniorním věku dělá modelku a s pár šedivými vlasy vypadá na pětadvacet. Informoval o tom server CornwallLive.

Za mladistvým vzhledem ženy nestojí žádné plastické operace. Podle Suzy má jen dobré geny a snaží se každý den radovat ze života. Sama se cítí mladá. Vůbec mi nepřipadá, že by mi bylo tolik let. Řekla bych, že v srdci je mi stále jednadvacet,” uvedla.

Prý se ale jinak, kromě toho, že pózuje v plavkách, chová stejně jako ostatní důchodci. Miluji dlouhé procházky, vaření a pečení. Zkrátka nic výjimečného,” říká. Fotografy si ale vybírá pečlivě. Nemá už potřebu denně fotit, jako v minulosti.

Přesto je jasné, že částečně za její vzhled mohou také geny. Stejně mladistvě totiž vypadala i její matka. Plním si sny a každý den žiju tak, jako by byl poslední,” doplnila pro server. “V šedesáti letech mi diagnostikovali rakovinu. Měla jsem strach, že má cesta končí. Díky bohu jsem se z toho dostala a dost věcí jsem přehodnotila. Stále ale miluji focení módy a nebojím se ukázat v bikinách. Doma mám kousek, který jsem nosila už ve dvaceti a nosím dodnes. Divím se, že stále drží,” popsala modelka. Pokud někdo po ní chce recept na mladistvý vzhled, vždycky odpovídá stejně. Žádný nemá. Suzy nic zvláštního nedělá, jen se snaží dívat každý den na svět s úsměvem a nedělat si vrásky z maličkostí.

Koktejl - další články

Doporučujeme