O manžela přišla 9 měsíců po svatbě. Největší oporou jí byl jeho kamarád, který se do ní později zamiloval

2. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Měla prožívat nejšťastnější životní období. Místo toho příšla Cady Patterson devět měsíců po svatbě o manžela. V těžkých chvílích jí pomohl přítel zesnulého partnera. Ten se však do ní zamiloval.

Na střední škole se Cady zamilovala do Jordana. Věděla, že je to muž s dobrým srdcem na správném místě. Později ji požádal o ruku a společně chystali den D. Těsně před svatbou ale přišla těžká rána.

View this post on Instagram

A post shared by Cady Morgan Patterson (@cadymorganpatterson)

Tři týdny před svatbou Jordanovi lékaři oznámili, že má těžkou formu rakoviny. Prognóza nebyla dobrá, přesto svatbu uskutečnili a vyjeli na líbánky. Po návratu jsme začali s drastickou léčbou. Byli jsme manželé něco málo přes osm měsíců, když mi zemřel pod rukama,” popsala pro server Love What Matters.

Manžel milované ženě zemřel v náručí. Ta po jeho smrti propadla smutku a vzteku zároveň. Už nikdy nebudu šťastná ani veselá. Nikdy už se nebudu smát. Prostě bez něj nedokážu a hlavně ani nechci žít. Tím jsme si byla jistá,” dodala vdova. Po smrti manžela jí byl jedinou oporou kamarád John. Ten se Cady snažil ze všech sil pomoct.

View this post on Instagram

A post shared by Cady Morgan Patterson (@cadymorganpatterson)

Později John začal ke Cady cítit něco víc. Netrvalo dlouho a upřímně mi řekl, že chápe, proč mě Jordan miloval. Taky prý začínal cítit něco víc než jen přátelství a nechal mě, abych se volně rozhodla, jak s tím naložím. Věděla jsem, že jestli dokážu ještě někdy normálně fungovat, bude to jedině po boku tohoto muže,” uvedla pro server a brzy se konala veselka. Oba tak mají zase důvod radovat se ze života.

Koktejl - další články

Doporučujeme