Pejsci si vymysleli chytrý trik při aportu, aby nemuseli běhat do schodů

15. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Seznamte se s Leylou a Bearem, párem štěňat, která znají způsob, jak zaměstnat sebe a svého pána na dlouhé hodiny. Psi si vylepšili aportování a panička Kristin se nestačila divit, když jejich verzi poprvé viděla. Informoval o tom server The Dodo.

Nedávno se majitelé pejsků přestěhovali do domu se zahradou a Leyle a Bearovi se tak naskytla spousta způsobů, jak si spolu hrát. Líbí se jim hlavně místní schodiště.“Začali jsme jim házet míček z obývacího pokoje do patra, aby běhali po schodech nahoru a dolů,” popsala pro The Dodo Kristine Lequerigue.

Jednoho dne se ale fenka Leyla rozhodla zůstat s balónkem v patře. Vyklonila se ze schodiště a hodila ho Bearovi, který čekal dole v obýváku, ten hračku chytil a donesl Kristin. Pejsci si tak hru výrazně ulehčili a za míčkem už nemusejí namáhavě běhat do schodů.

Podívejte se na dokonalé sehrané psí duo:

Když vylepšený aport panička viděla, byla v šoku. Byla jsem překvapená,” uvedla. Neudělali to jen jednou, ve hře pokračují,” dodala.

Vylepšenou formu aportování si pejsci tak oblíbili, že při ní dokážou strávit i celé hodiny. Dokud jeden z páníčků nepřestane míček do patra házet. I poté za vámi chodí s balónkem a otravují vás s ním tak dlouho, dokud jim ho opět nehodíte. Jsou prostě chytří,” řekla Kristine pro server.

Koktejl - další články

Doporučujeme