Bouračka Jiřího Kajínka dostala dva lidi do nemocnice. Bývalý vězeň měl jet z kasina

6. června 2023·Koktejl·Redakce

Jiří Kajínek (Foto: Profimedia)

U Velké Bíteše na Moravě mělo dojít k nehodě. Jiří Kajínek vrazil v zatáčce se svým autem Mercedes S class do protijedoucí škodovky. Zatímco bývalý vězeň vyvázl podle informací Blesku bez zranění, řidič a spolujezdkyně druhého auta byli převezeni do nemocnice.

“V zatáčce přejel mercedes do protisměru a došlo ke střetu se Škodou Roomster s přívěsem. Ten byl nárazem odmrštěn mimo silnici, mercedes narazil ještě do směrového sloupku a zůstal stát v silničním příkopu,” prozradila policistka Michaela Lébrová Blesku. Proti jedoucí auto řídil pan Jiří, vedle kterého seděla na místě spolujezdce paní Jitka. Oba utrpěli lehká zranění, se kterými byli převezeni do nemocnice. Mělo jít jen o zhmoždění hrudníku.

Nehodu stále policie vyšetřuje. Nicméně kamarád zraněného páru říká, že řidič mercedesu Jiří Kajínek jel “jako dobytek”. Podle něj by to znamenalo, že nehodu zavinil on.

Podle dostupných informací měl strávit několik hodin před nehodou v brněnském kasinu. Navíc se nejedná o první dopraví nehodu, které se Jiří Kajínek účastnil. V roce 2017 přišel o 4 body a musel zaplatit pokutu, jelikož nedal přednost Škodě Fabia a havaroval. 

Koktejl - další články

Doporučujeme