Překvapení pro pokojskou. Chtěla uklidit hotelový pokoj, v posteli našla hady a na okně kočku

12. října 2022·Koktejl·Redakce

Kočka a had, které odchytovali policisté. (Foto: se souhlasem Městská policie Praha)

Tak tohle by v jednom pražském hotelu nikdo rozhodně nečekal. Žena si z pokoje udělala terárium. Když chtěla pokojská pokoj uklidit, tak tam našla několik hadů a kočku. Zaměstnanci okamžitě volali policii a odchytovou službu. Informovala o tom městská policie na facebooku.

Při snaze uklidit pokoj před příjezdem dalšího hosta vyšlo najevo, že se v pokoji nalézá menší kolonie hadů doplněná o černobíloukočku,” uvedla v prohlášení na facebooku policejní mluvčí Irena Seifertová. Žena, která pokoj obývala se z něj měla odstěhovat, ale bohužel nebyla k zastižení.

Proto policie po příjezdu zavolala odchytovou službu, která zvířata chytila a vyrozuměli pracovníka z odboru životního prostředí. Majitelku pak dokonce hledali i s pomocí sociálních sítí. Ze záběrů, které strážnici následně zveřejnili, je patrné, že hadů v pokoji bylo hned několik. Není tak divu, že kočka seděla vystrašená na okně.

Nakonec se podařilo majitelku hadů kontaktovat. Pětatřicetiletá žena si následně zvířata zajistila a z hotelu se po vyrovnání účtu odstěhovala. Žádného protiprávního jednání se nedopustila,” dodala mluvčí.

Koktejl - další články

Doporučujeme