Jaromír Soukup lhal! Bohdalovou označil za vymetačku večírků za peníze. Jaká je pravda?

12. října 2022·Celebrity·Redakce

Jiřina Bohdalová. (Zdroj: Profimedia)

Mediální magnát a partner Agáty Hanychové Jaromír Soukup má v poslední době nějakou rýpavou. Postupně se na své televizi TV Barrandov obouvá do jedné osobnosti za druhou. Naposledy si vzal na mušku herečku Jiřinu Bohdalovou, kterou označil za vymetačku večírků. Navíc řekl, že si za to nechává platit. Vlna pobouřených reakcí na sebe nenechala dlouho čekat. Informoval o tom Blesk.

Proč obráží každý den dva mejdany? Protože je to kšeft. Ona za to dostane zaplaceno,” říká bez ostychu Soukup ve své show. Zřejmě mu není po vůli, že Bohdalová je srdečně zvána na spousty večírků a společenských akcí, kde často působí jako kmotra alba nebo knihy. A tak vykládá tyto neověřené informace, které, jak se ukázalo, vůbec nejsou pravdivé.

Blesk se zeptal samotné herečky. Ta však odpověděla stručně: “Tyhle výmysly nestojí vůbec za komentář.” Zato její kolegové z branže se k těmto jedovatým nesmyslům moc rádi vyjádřili blíže. “Paní Jiřina Bohdalová je ikona. Neskutečně si jí vážíme. A když jsme ji oslovili jako kmotru našeho nového alba Ty a já, tak okamžitě přijala a o penězích nebyla jediná zmínka ani z naší, natož z její strany,” řekl například zpěvák Jan Kopečný z kapely Botox.

Jedinou podmínkou, kterou si kladla, bylo, že si s námi chce dát skleničku po koncertě v Lucerně. A taky se tak stalo, což pro nás byla velká pocta. Slovům pana Soukupa nerozumím, nechápu je, a hlavně to, proč uráží tuto lidsky výjimečnou osobnost. Příště by to chtělo se lépe informovat a nešířit zbytečné pomluvy,” vzkazuje rozhořčený zpěvák.

View this post on Instagram

A post shared by 🧁 Mirka van Gils Slavíková 🧁 (@mirkavangils)

Minulý týden se Jiřina Bohdalová stala kmotrou nové knížky cukrářky Mirky Van Gils a i ona ráda řekla, jak to ve skutečnosti je. “Spojuje nás láska k pečení a k dětem. A ona je famózní babička! Když jsem jí zavolala, vmžiku si vzpomněla i na mé kluky a na naše společné natáčení. Ona mi řekla, že taková pozvání moc nepřijímá, ale pro mě udělá výjimku,” svěřila se a také potvrdila, že o žádném honoráři nebyla řeč.

A tohle nejsou jediné osobnosti, pro které Bohdalová udělala podobnou laskavost a žádné peníze za to nechtěla. Jsou zkrátka věci, které se dělají z úcty a ve jménu přátelství. Paní Jiřina Bohdalová určitě nemá potřebu právě na takových věcech vydělávat.

Celebrity - další články

Doporučujeme