Seniorka vyřkla netradiční poslední přání. Chtěla na hrob umístit falickou sochu

4. srpna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Foto: Shutterstock)

Před smrtí si mnoho lidí přeje poslední přání a pozůstalí se jej pak snaží splnit. O pořádný poprask se postarala jedna seniorka v Mexiku. Catarina Orduna Pérezová si přála na svůj hrob nechat zhotovit sochu ve tvaru penisu. Rodina jejímu požadavku vyhověla a snímek s 270 kilogramovou sochou teď je hitem internetu.

O netradičním přání informoval zahraniční server VICE. Rodinu přání babičky vůbec nezaskočilo.Vždy byla velmi avantgardní a měla nadčasové myšlení,uvedl pro server vnuk Álvar Moty Limón.

Od smrti ženy uplynulo půl roku, rodina zhotovenou sochu v podobě penisu ženě na hrob opravdu vztyčila a fotografie se okamžitě stala hitem internetu. Unikát váží 270 kilogramů a měří 1,5 metru. Babička nahlížela na život s velkým optimismem a měla za to, že naše problémy by nás neměly přemoci. Nechtěla, aby se na ni a na vše, co jsme na její osobnosti milovali, zapomnělo,” doplnil Limón.

Sochu trvalo vyrobit měsíc a když sochaři rodina přání sdělila, myslel si nejprve, že se jedná o vtip. Takové monumenty nejsou příliš běžné a už vůbec ne v souvislosti se vzpomínkou na někoho zemřelého,”  řekl Isidro Lavoignet, autor.

Vždy o nás říkala, že jsme takzvaní vergas,” popisuje Limón. To v překladu označuje vulgární výraz pro penis, ale může to být použito jako urážka i kompliment. Podle serveru byla seniorka v městečku Misantla velmi váženou osobou. Na návštěvu za ní chodili i politici.

Koktejl - další články

Doporučujeme