Tady si někdo nemohl vybrat fotku na občanku! Medvěd si udělal stovky selfíček

31. ledna 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Vyfotit ideální selfíčko, to dá často pořádně zabrat. Své o tom ví i jeden medvěd z amerického Colorada. Toho zachytila fotopast a zvíře si díky ní pořídilo stovky selfíček. A pojďme si říct, že vybrat tu vítěznou, by byl pořádný oříšek. Informaci uvedl web Novinky.cz.

Některá zvířata focení milují, jiná ho vyloženě nesnáší. Těžko říct, do jaké kategorie patří medvěd, kterého zachytili rangeři v americkém Coloradu u města Boulder. Ti si postěžovali, že fotopast, která medvěda zachytila, byla plná jeho selfíček.

Z 580 zachycených fotek života v divočině bylo 400 selfíček jednoho medvěda,” postěžovali si rangeři z národního parku. Medvěd se ukládal k zimnímu spánku a než to udělal, tak se rozhodl, že se vyfotí ze všech možných pozic a úhlů; zepředu, zezadu, z pohledu i nadhledu.

Je jasné, že zvíře si ukryté fotopasti všimlo. Otázkou ale zůstává, zda pochopilo i jak se používá, i když to tak na první pohled vypadá. Že by se fenomén selfíček dostal už i do zvířecí říše? Počínání medvěda pobavilo správce parku. Uvidíme, zda šelma bude v nastoleném trendu pokračovat, až se vrátí po zimním spánku. Přeci jenom, mohou tam být jisté změny.

Koktejl - další články

Doporučujeme