Tragická smrt ženy zachránila jinou. Díky transplantaci měla svatbu, k oltáři ji odvedl otec dárkyně

30. října 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Diana Donnarumma se manželem. (Foto: se souhlasem Diana Donnarumm)

Svatba je pro každou ženu jedním z nejdůležitějších momentů v životě. Diana Donnarumma si tento okamžik mohla dopřát jen díky transplantaci. Předtím trpěla vzácným onemocněním, kdy jí selhávala střeva. Obřad proběhl jen díky dárkyni orgánů a jako poděkování Diana pozvala jejího otce, který ji symbolicky odvedl k oltáři. Informovala o tom Diana na svém instagramu.

Diana Donnarumma trpěla dysautonomní vzácnou nemocí, kvůli které jí začaly selhávat střeva. Naštěstí se našla dárkyně, a to Heather Donelly z Texasu, která těsně před svou svatbou v roce 2017 tragicky zahynula při autonehodě.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Donnarumma Kreher (@thebionicbuffalobeauty)

Transplantace mladé ženě zachránila život. Později chtěla kontaktovat rodinu dárkyně, aby jim mohla poděkovat za svůj život. V ten moment měla štěstí, že žije ve Spojených státech, jelikož zde je možnost rodinu kontaktovat rok po úspěšné transplantaci. Záleží ale na druhé straně, zda se s daným člověkem setká.

Dopis, který Diana napsala tak doputoval k tatínkovi zesnulé Heather. Daniel se dokonce později s mladou ženou setkal. Ta, když se dozvěděla, jak úžasná dárkyně byla, nemohla přestat plakat. Také ji dojalo, že ji celý život vychovával tatínek.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Donnarumma Kreher (@thebionicbuffalobeauty)

Proto se mladá žena rozhodla, že Daniel bude ten, kdo ji odvede v den D k oltáři. Ten s pokorou její přání přijal. Odvedl ji do půlky uličky, kde ji předal jejímu otci Glenovi. Než jsem šla uličkou s Danem, cítila jsem ve svém břiše motýlky,” uvedla na instagramu Diana. Příběh se rozhodla šířit sama Diana na sociálních sítích, protože cítí za svůj život obrovskou vděčnost.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Donnarumma Kreher (@thebionicbuffalobeauty)

Koktejl - další články

Doporučujeme