V Indii zachránil neznámou topící se ženu, teď se v Nizozemsku vzali

12. května 2021·Koktejl·Barbora Pisingerová

Foto: se svolením Nupur Gupta a Attila Bosnyak

Příběh jako z romantického filmu svedl dohromady ženu jménem Nupur Gupta z indické Kéraly a Maďara Attilu Bosnyaka žijícího v Nizozemsku. Když jí při nešťastné nehodě zachránil život a ona mu pak ošetřila rány, přeskočila jiskra, která nakonec vedla až k manželství. 

Když si šla v roce 2019 instruktorka jógy Nupur Gupta na pláži v indickém státě Goa zaplavat, náhle ji strhnul silný proud a třebaže byla zdatná plavkyně, nedokázala se vrátit na břeh.

Naštěstí si jejích problémů všiml maďarský finanční poradce Attila Bosnyak, který jí připlaval na pomoc. Bohužel se mu přes silný proud nepodařilo dostat je oba na mělčinu, zamířil proto na nedaleká skaliska, kterých se mohl alespoň na chvíli zachytit. Silné vlny s ním mlátily o kameny, nakonec se mu ale podařilo vyšplhat nad hladinu a zavolat na plavčíky na břehu pro pomoc.

Zraněnému zachránci ošetřila rány

Jakmile plavčík vyzvedl instruktorku jógy a zamířil s ní ke břehu, odplaval na břeh i zraněný a vysílený Bosnyak a zhroutil se na lehátko. Gupta ale svého zachránce nenechala napospas osudu. Přispěchala k němu s lékárničkou a jako vyjádření díků mu na pláži koupila čokoládovou zmrzlinu. A zatímco mu ošetřovala jeho rány, přeskočila mezi dvojicí silná jiskra.

Jelikož dvojice žila na dvou různých kontinentech, byly začátky poněkud náročné. Oba ale cítili, že tomuto vztahu chtějí dát všechno. Nejprve se scházeli ve státech na půli cesty, podle toho, kam se jim zrovna podařilo získat vízům. Po čase se ale podařilo zajistit, aby Nupur přijela za Attilou do Nizozemska, kde žil, a dvojice zpečetila svou lásku svatbou.

Koktejl - další články

Doporučujeme