Žena tvrdí, že se jí po zahradě proháněl dinosaurus. Nezvaného návštěvníka zachytila kamera

21. dubna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Velociraptor , dinosaurus – ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Netradiční záběry pořídila domovní kamera Cristiny Ryanové z floridského Palm Cost. Žena se domnívá, že se ji po dvorku prohánělo mládě prehistorického tvora - dinosaura. Informoval o tom server New York Post.

Scéna jako z Jurského parku se odehrála ženě doslova před očima. Ze záběrů je jasné, že se Cristině Ryanové po zahradě proháněl nějaký živý tvor, podlé ní to byl velociraptor. Možná jsem viděla Jurský park vícekrát, než je zdrávo, ale já tam prostě vidím raptora,” uvedla pro New York Post Ryanová.

 

 

Tento tvor na naší planetě žil zhruba před 75 miliony lety, tudíž je tato možnost velice nepravděpodobná. Zůstává tedy otázka, kdo je tajemným návštěvníkem zahrady? Tito opeření plazi by se dali přirovnat například k přerostlé slepici, takže se nabízí možnost, že se jednalo o pštrosa nebo ptáka emu.

Video se po zveřejnění na síti stalo okamžitě virálním. Názory lidí se různí. Někteří ve stvoření vidí zmíněného velkého ptáka, jiní zase ještěrku. Jsou ale i tací, kteří s Ryanovou souhlasí a tvrdí, že dinosauři se vrátili. Co myslíte vy? Napište nám do komentářů na Facebooku! 

Koktejl - další články

Doporučujeme