Manželé adoptovali 7 sourozenců najednou! Rodina má nyní 15 členů

24. září 2019·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Hawthornovi

Rodina Hawthornových z Arkansasu ve Spojených státech se ze dne na den rozrostla hned o 7 členů. Manželé, kteří mají 4 vlastní a 2 adoptované děti, se totiž rozhodli pro neobvyklý a velmi krásný krok. Adoptovali všech 7 zanedbaných bratrů a sester z jedné rodiny, aby mohly děti vyrůstat v jednom milujícím domově všechny pohromadě.

Hned sedm sourozenců z jedné rodiny přijali do svého domova Michael a Terri Hawthornovi z Hot Springs v Arkansasu. Dawson (15), Kyndal (11), Lacey (10), Layna (10), Addiley (9), Arria (9) a Nixson (8) se oficiálně stali součástí své nové rodiny 3. prosince.

Michael a Terri měli vždy srdce i domácnost otevřené všem dětem, které byly v nouzi. Během let prošlo jejich domovem celkem neuvěřitelných 80 dětí, které měli manželé nějaký čas v pěstounské péči. Dvě z nich ale dokázaly jejich život obrátit vzhůru nohama.

Do péče páru, který má čtyři vlastní a dvě adoptované děti totiž vstoupila dvojčátka Lacey a Layna. Dívenky si manžele okamžitě zamilovaly, hojně jim projevovaly lásku a dokonce je začaly oslovovat mami a tati. Michael a Terri si rychle uvědomili, že mají problém a rozhodli se usilovat o to, aby mohli děvčata na stálo adoptovat.

Manželé věděli, že mají dvojčata i další sourozence. Začali se proto zajímat také o ně, aby udrželi všechny pohromadě. Nakonec však vyšlo najevo, že je jich hned sedm.

Protože jsou však všechny biologické děti manželů – Ryan (32), Blake (28), Jordan (25) a Micah (20) dnes již dospělé, rozhodli se, že do toho půjdou a skutečně adoptují celou sedmici. Hawthornovi navíc v dubnu loňského roku také malého Korgana (3) a Haizlee (1), další sourozence, kteří byli v nouzi.

Nakonec ale všechno dopadlo perfektně. Nejmladší biologická dcera páru Micah se rozhodla vzdát své nejisté herecké kariéry a místo toho se nastěhovala zpět k rodičům, aby jim s péčí o děti pomohla. Hodně toho zastane také nejstarší adoptovaný Dawson. Všechny děti jsou prý navzdory prožitým traumatům navíc velmi hodné a vděčné. Péči manželů nepovažují za samozřejmost a dávají jim to také otevřeně najevo.

“Vždycky jste se báli, že nebude jídlo. Když jste přišli domů, báli jste se, co zase přijde,” popsal Dawson život v původní rodině sourozenců pro ABC News. “Jsem jenom rád, že je to za námi. Býval jsem hodně nešťastný. Před spaním jsem se modlíval, aby se věci změnili,” svěřil se chlapec.

Články - další články

Doporučujeme