Matka odmítá svým dětem na Vánoce kupovat dárky. Její důvod je prostý

20. prosince 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: shutterstock, Kim Palmer/instagram

Angličanka se rozhodla, že její dvě děti budou mít jiné Vánoce než ostatní. Její dvě ratolesti tak pod stromečkem nenajdou ani jeden dárek. Nechce totiž své děti rozmazlovat.

Kim Palmer, matka čtyřletého Louise a osmiměsíčního Kingsleyho, pro deník The Sun Online prozradila, že peníze rodinu netrápí, ale nechce, aby děti byly rozmazleny.

Podle mého názoru se rodiče zabývají o Vánocích až příliš dětmi. Některé věci, které rodiče dětem kupují, jsou naprosto šílené,” uvedla Kim Palmer. “Vánoce by měly být o trávení času s těmi nejbližšími, a ne o zásobování dětí nepotřebnými dárky,” doplnila.

39letá matka však zároveň dodává, že má Vánoce a dodržování tradicí velmi ráda, ale rozdávání dárků neuznává. “Bojím se, že by moje děti byly rozmazlené. Když se narodil můj čtyřletý syn, tak jsem svému manželovi Simovi řekla, že by naše děti měly vyrůstat s pocitem vděčnosti za všechno, co mají,” vysvětlila Kim.

Matka však také dodala, že nemá problém s tím, pokud její příbuzní jejím dětem někdy něco koupí. “I tak se ale snažíme našim příbuzným vysvětlit, aby našim synům kupovali alespoň věci, které potřebují, a jen málo věcí, které chtějí,” řekla 39letá matka.

 

Články - další články

Doporučujeme