Matka udělala synovi do školky oběd. Učitelka ji zkritizovala, je prý nezdravý

21. května 2020·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Laura Lee (Facebook)

Matka poslala svého malého syna do školky s velmi bohatým obědem, který se ovšem nelíbil jeho učitelce. Fotografii připraveného jídla proto zveřejnila na své facebookové stránce, aby jí lidé napsali, co udělala špatně.

Učitelka připravené jídlo zkritizovala proto, že jej považovala za nezdravý. V boxu přitom až na tři malé sušenky nebylo nic nezdravé. “Myslela jsem si, že je to hezky vyvážené,” napsala pod svým příspěvkem Laura Lee.

Pedagožce se nelíbilo, že v boxu byly přítomny i tři malé sušenky, které jsou nezdravé. Matka chlapce však dle svých slov dbá na to, aby strava jejího dítěte byla vždy vyvážená. Proto se divila tomu, že nemohla dát svému synovi k připravené zelenině a sendviči i pár malých sušenek.

Vypadá to, že jste si udělala čas a jídlo připravila tak, aby bylo zábavné a pohledné. Jaká nehoráznost, že mu nebylo dovoleno sníst ty malé sušenky,” napsala pod její Lauřin příspěvek uživatelka Susan McGowan.

K ní se přidala další matka, jejíž dítě nemělo mít tu správnou stravu. “Vypadá to skvěle a hezky vyváženě. Nápoj mého syna byl zase poslán zpět domů, protože to byl šumivý nápoj. Byla to ale perlivá voda,” podělila se o svou zkušenost Christina Robinson.

Na matčinu stranu se nakonec přidali i další učitelé, podle nichž jejich kolegyně byla velmi radikální. Připomněli totiž případy, kdy si děti vzaly do školy i plechovku energetického nápoje nebo balíček sušenek.

Články - další články

Doporučujeme