Měli byste odvahu? Podívejte se, jaké to je plavat 150 metrů na rušnou ulicí. VIDEO

13. dubna 2017·Články·Redakce

S blížícím se obdobím sluníčka a tepla se čím dál více těšíme k vodě. Tenhle luxusní bazén je ale neskutečným lákadlem ne kvůli úžasnému zchlazení organismu v parných dnech, ohromí vás díky své architektuře! Je ve výšce 150 metrů a částečně vyčnívá z výškové budovy.

Že by architekti neměli co dělat, píchli tužkou do plánku a řekli tady?  A pak přišli na to, že tam stojí budova a řekli nevadí? Spíš chtěli něco fenomenálního a téměř nemožného – jak jinak by napadlo postavit atypický bazén na tak neuvěřitelném místě! Luxusní prostory v obytném komplexu Market Square Tower vám díky odvaze a schopnostech architektů nabízí doslova koupání v oblacích.

Dělá se vám zle už jen na labutích nebo řetízkovém kolotoči? Možná si ještě rozmyslete, zda vezmete plavky, ručník a vydáte se na koupel do oblak. Bazén na střeše je umístěný ve 42. patře, tedy ve 150 metrech! A co víc – jedna z jeho částí doslova trčí z boku budovy. Pohled dolů je tedy jen pro zdatné plavce a nadšené návštěvníky zábavních parků. Podívejte se!

Market Square Tower offers a living experience like nothing Houston has ever seen. Come live the tower life.. #marketsquaretower #glassbottompool #livethetowerlife #luxuryliving #redefiningluxury #thegoldstandard #tallestpoolintexas #rooftop

Příspěvek sdílený Market Square Tower (@marketsquaretower),

Články - další články

Doporučujeme