Narození miminka je to nejvíc, co může chlap zažít, přiznává novopečený tatínek Makhmud Muradov

28. května 2020·Články·Karolína Stránská

Foto: Instagram / bagarovamonika

Zpěvačka Monika Bagárová přivedla ve středu na svět dcerku Rumiu a spolu s přítelem Makhmudem Muradovem se mohou radovat z krásného a zdravého miminka. Frekvence 1 zavolala novopečenému tatínkovi a vyzpovídala ho.

“Je to největší den v mém životě. Když bylo miminko ještě v Monice v bříšku, tak jsem to nějak necítil, ale jak se  narodilo a miminko začalo brečet, je to to nejvíc, co může chlap zažít. Miminko se narodilo po osmé hodině, přesně ale nevím, v té době jsem nekoukal na telefon, lítal jsem kolem,” přiznává sportovec.

Kde se vzalo jméno Rumia, které dcerce rodiče vybrali? “Holčička se jmenuje Rumia po mé mamince. Všichni asi víte, jaký mám s rodiči vztah. Dlouho jsme se rozhodovat nemuseli, říkal jsem, že bych byl rád, kdyby se jmenovala po mé mamince. Je to krásné jméno a jsem rád. Moje maminka brečela a je moc šťastná.”

Jak bojovník MMA oslaví narození svého prvního dítěte? “Alkohol nepiju, ale oslavím narození pořádnou “prasárničkou” a jídlem. Já už jsem několik let bez alkoholu, rád to oslavím s kamarády.”

 

Články - další články

Doporučujeme