Novodobí Romeo a Julie: Kvůli karanténě se seznámili na balkóně, nyní se zasnoubili

24. září 2020·Články·Marek Blažíček

Zdroj fotky: Shutterstock

Některé příběhy zkrátka píše sám život: pár, který se kvůli karanténě seznámil ve Veroně na balkóně, nyní oznámil, že se bude brát. Není divu, že lidé pár přirovnávají k Romeovi a Julii ze slavné Shakespearovy tragédie.

Kvůli přísným vládním opatřením se lidé v Itálii mohli scházet pouze na balkonech svých bytů, skrze které udržovali kontakt, zpívali si a tak nějak se snažili udržovat při životě.

Právě takhle se ve Veroně seznámili Michele D’Alpaos a Paola Agnelliová, mezi kterými přiskočila taková jiskra, že se začali scházet i po skončení karantény, už spolu odjeli na dovolenou a nyní se také zasnoubili.

Věřím, že naše seznámení bylo osudové, a přijde mi úžasné, že jsme se do sebe zamilovali právě v době tak tragické události. Přijde mi, jako by mi Michela seslali z nebe,” uvedla k osudovému setkání Paola.

Lidé pár přirovnávají k Romeovi a Julii ze známé Shakespearovy tragédie, která se také odehrává ve Veroně (kdo by ostatně neznal slavnou balkonovou scénu), tenhle příběh ovšem vypadá na to, že skončí dobře. Alespoň doufejme! Co dodat… hodně štěstí!

View this post on Instagram

Serata luminosa?#love#happy#top#smile#sun#sea#Kiss#time#sky

A post shared by PAOLA AGNELLI (@paola.agnelli80) on

Články - další články

Doporučujeme