Pánové, je vám partnerka nevěrná? Odpověď hledejte ve vlastní posteli

1. března 2017·Články·Redakce

shutterstock

Stěžuje si vaše žena často na bolest hlavy? Bývá unavená? Je to stále ještě ta lepší varianta, pánové. Až 80 procent žen totiž potěšení při intimních chvilkách předstírá - a takové partnerky jsou náchylnější k nevěrám a pravděpodobně vám už nevěrné byly. Co je proti tomu bolest hlavy, že?

Vědci v závěru svých nejnovějších výzkumů přišli s tvrzením, že podle frekvence prožitých orgasmů lze předpokládat budoucí sklony k podvádění partnera, uvedl web The Sun. Výzkumu se zúčastnilo 121 mužů a 138 žen, kteří žijí v heterosexuálních vztazích. Souvislost mezi tím, jak často žena prožije slast v ložnici a tím, zda je nebo byla partnerovi nevěrná, je prý nevyvratitelná.

Odbornice v oblasti sexuality  Tammy Nelson uvedla, že až 80 procent žen orgasmus pravidelně předstírá. Některé ženy  se k hereckému výkonu uchylují také proto, že jejich partneři neví, co jim způsobuje potěšení – a ony jim nechtějí ublížit. Otázkou ovšem zůstává, zda je muž schopný odhadnout, kdy partnerka potěšení jen předstírá.

Články - další články

Doporučujeme