Paterčata oslavila už 6. narozeniny! Pomalu se připravují na nástup do školy

5. června 2019·Články·Barbora Pisingerová

První česká paterčata oslavila 2. června 2016 třetí narozeniny. Na snímku jsou rodiče Antonín Kroščen a Alexandra Kiňová s dětmi (zleva) Michaelem, Terezou, Alexem, Martinem a Denielem na snímku z 30. května pořízeném na hřišti v Milovicích na Nymbursku, 2016. (CTK Photo/Vit Simanek)

2. června oslavila unikátní česká paterčata už 6. narozeniny. To mimo jiné znamená i to, že se musí pečlivě připravovat na nástup do školy. Na školní lavice si však ještě chvíli počkají, rodiče si totiž zažádali o odklad pro všech pět z nich.

Čas letí jako voda a slavná česká rodinka oslavila o víkendu už šesté narozeniny svých paterčat. I když se školní docházka pro děti blíží mílovými kroky, letos v září jim ještě nezačne. Protože jsou narozené v červnu, požádali rodiče o odklad pro všech pět z nich.

Poslední rok školky je ale čeká hodně práce. Po řadu měsíců navštěvovaly děti speciální přípravný vzdělávací program Maxík a příprava na první třídu ještě zdaleka nekončí. “Rádi bychom touto cestou poděkovali všem paní učitelkám, které letos učily naše děti. Přejeme jim příjemně prožité prázdniny,” napsali rodiče Alexandra a Antonín na web Rodinného centra Milovice.

Články - další články

Doporučujeme