Po porodu takhle nikdo nevypadá, útočí matky na vévodkyni Kate

26. dubna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Některé matky na sociálních sítích se pustily do vévodkyně Kate za to, jak moc dobře vypadala pár hodin po porodu. Na sociálních sítích proto vystavily své fotografie po porodu jako kontrast k té královské, na které vypadala manželka prince Williama a trojnásobná matka překvapivě svěží.

Porod vévodkyně Kate byl médii bedlivě sledován. Po narození třetího potomka to byla velká sláva. Manželka prince Williama porodila syna v pondělí v 11 hodin a jednu minutu místního času. Pro některé matky však bylo zarážející, že Kate se objevila na veřejnosti se svým synem zhruba sedm hodin po porodu.

Nemohly přijít na kloub tomu, že vévodkyně vypadala na fotografiích překvapivě svěží. Měla na sobě červené šaty a rozdávala úsměvy na všechny strany. Na sociální sítě proto některé matky umístily své fotografie pár hodin po porodu, aby lidé mohli porovnat rozdíl mezi normálními matkami a vévodkyní.

Já a Kate po sedmi hodinách od porodu. Pokud vás to zajímá, tak jsem ta vpravo,” uvedla na twitteru například čerstvá matka.

Kate Middleton pár hodin po porodu versus já pár hodin po porodu. Jak to, že vypadá tak dobře?” uvádí další příklad jiná z matek.

Jedna z diskutujících žen se však Kate zastala s tím, že pouze konala svou královskou povinnost.

Články - další články

Doporučujeme