Podle nových důkazů je Maddie McCann po smrti. Žalobci smutnou zprávu oznámili už i rodičům

16. června 2020·Články·Barbora Pisingerová

Madeleine McCann. Foto: AP Photo/London Metropolitan Police, File

Případ zmizení ani ne čtyřleté Madeleine McCann z roku 2007 stále vzbuzuje řadu otázek a dlouho se zdálo, že se možná nikdy úplně nevyřeší. Teď ovšem žalobci přišli s přelomovým prohlášením. Důkazy, které mají, prý jasně ukazují na to, že už je Maddie po smrti a pachatelem je Christopher B. 

Případ malé Maddie McCann se podle žalobců konečně podařilo vyřešit. Pachatelem je podle nich 43letý Němec Christopher B., celé jméno ovšem zatím zveřejněno nebylo. Neprůstřelné důkazy mají ukazovat na to, že muž tříletou holčičku zavraždil.

“Napsali jsme McCannovým, abychom jim oznámili, že Madeleine je již po smrti. Vysvětlili jsme jim, že zatím nemůžeme odhalit naše důkazy. Máme ale jistotu, že ji zavraždil náš podezřelý,” uvedl 16. června v oficiálním prohlášení pro britská média žalobce Hans Christian Wolters.

“Vím, že by se rodičům ulevilo, kdyby věděli, jak zemřela, ale kdybychom zveřejnili příliš mnoho informací, zbrzdilo by to vyšetřování,” řekl Wolters.

Maddie McCannová byla naposledy viděna krátce před svými čtvrtými narozeninami na rodinné dovolené v Praia da Luz v Portugalsku.

 

 

 

Články - další články

Doporučujeme