Pohled do zákulisí! Jaká motivační hesla zdobí kabinu českých hokejistů?

12. května 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: twitter.com/narodnitym

Čekání českých hokejistů na medaili z mistrovství světa má pomoci ukončit i upravená kabina, v níž se v útrobách Zimního stadionu Ondreje Nepely zabydleli. S prázdnýma rukama se vracely všechny výpravy od bronzu z roku 2012. Změnit to mají členové současného výběru i za přispění motivačních hesel a fotografií.

Při vstupu do šatny národního mužstva upoutá na první pohled velká česká vlajka v jejím středu. Na zdech jsou pak nápisy “Člověk mnoho vydrží, má-li cíl“, “Jedna země, jedno srdce” či “Ti před námi dokázali hodně. Teď jsme na řadě my“.

Vedle těchto hesel jsou na zdech vylepené i velké fotografie osobností českého a československého hokeje. Ty největší patří stále hrající legendě Jaromíru Jágrovi, který zářil ještě ve 43 letech na šampionátu v Praze 2015, kde však zůstal český výběr těsně pod stupni vítězů čtvrtý, a také Petru Nedvědovi. Současný generální manažer reprezentace byl ještě jako hráč právě u bronzu z MS 2012.

Použitá hesla vybrali Nedvěd s hlavním koučem Milošem Říhou z dlouhé řady návrhů sloganů, které mohli posílat fanoušci v úvodu sezony.

Zdroj: ČTK

Články - další články

Doporučujeme