Přes 20 let si nikdo chyby nevšiml! Zveřejnil ji až samotný producent seriálu Simpsonovi

14. září 2018·Články·Lukáš Vaněk

Simpsonovi (Foto: ČSFD)

Producent nejznámějšího amerického animovaného seriálu Simpsonovi upozornil na sociální síti na chybu v jedné epizodě, o které se několik let nevědělo. Příspěvek se stal na Twitteru velmi populární a lidé se předhání v tom, kdo přijde první s další chybou.

Producent Matt Selman, jenž seriál produkuje už dvacet let, na svém Twitteru zveřejnil zachycený snímek ze šesté série, konkrétně z epizody 13, která nese název A s Maggie jsou tři. V tomto díle se Homer od své manželky Marge dozví, že čekají třetího potomka – Maggie.

Na snímku, v němž Marge svému muži novinku prozrazuje, je však něco, co tam být nemělo. Jedná se totiž o fotografii Maggie, jež visí na zdi. Na příspěvek vtipně reagoval i výkonný producent seriálu Al Jean, který poznamenal, že kvůli této chybě muselo skončit 17 lidí. Když se jej jeden uživatel zeptal, zda je to pravda, tak odpověděl, že žertoval, protože jich ve skutečnosti bylo 18.

Někteří uživatelé se poté pídili po dalších podobných chybách, kterých je v seriálu nespočet. Simpsonovi jsou známí už jen tím, že nikdy nestárnou, třebaže se v několika dílech slavily narozeniny. Také jste našli v seriálu, který je díky skvělému dabingu populární i nás, nějakou chybku?

Články - další články

Doporučujeme