Roztomilé video: Ukryla se před svými čtyřčaty ve vlastní šatně. Děti maminku stejně vypátraly

9. února 2020·Články·Redakce

Zdroj: YouTube

Ať se hnete kamkoliv, váš potomek je vám neustále v patách? Je jasné, že vás občas přepadne touha být aspoň na chvilku sama! Nebojte se, že takový pocit máte jen vy a jste tím pádem krkavčí matka. Vůbec ne. Takto přemýšlí jednou za čas každá maminka a nijak to nesnižuje vaše schopnosti

Největším přáním všech matek je, aby byly jejich děti zdravé. Druhé jejich největší přání je mít aspoň malou chvilku na sebe. Napustit si vanu nebo vypít kafe dřív, než úplně vystydne? Téměř sci-fi. Pamatujete si na Charlotte z filmu Sex ve městě, která se zavřela ve spíži, když měla mateřství na malou chvilku plné zuby? Podobně se před svými dětmi ukryla i Ashley!

Ve videu se Ashley svěřuje: “Maminka potřebuje nějakou sladkost, aby zvládla zbytek noci, tak jsem se ukryla ve vlastním šatníku. Je to špatné?” Potom strčí kameru pod dveře, kde maminku zvědavě sleduje jedno z dětí. “Vidíte? Nezbavíte se jich,” dodává zasloužilá maminka.

Mohlo by se zdát, že by tahle maminka potřebovala pořádně dlouho dovolenou – nebo aspoň čas v klidu si sníst sladkost a vypít kávu. Jak ale sama říká: “Naše čtyři holčičky jsou skutečný dar a já jsem za něj neuvěřitelně vděčná.”

 

Články - další články

Doporučujeme