Svatební hostinu jim překazil covid. Novomanželé tak věnovali jídla duševně nemocným

8. prosince 2020·Články·Marek Blažíček

Zdroj fotky: Twitter

Vskutku obdivuhodně se zachovali Emily Buggová a Billy Lewis. Ti se stejně jako jiné páry museli kvůli pandemii obejít bez svatební hostiny, jídlo objednané na hostinu však nepřišlo vniveč: poslali je totiž duševně nemocným.

Pár chtěl oslavit svou svatbu tak jako většina lidí: hostinou se svými blízkými a kamarády. Nynější situace však byla proti a tak se svatba mohla uskutečnit jen za přítomnosti oddávajícího a fotografa. Nastala tak otázka, co s hostinou. Jídlo se nakonec na Den díkuvzdání dalo těm nejpotřebnějším: dvě stě jídel šlo pro duševně postižené.

“Když se na naši situaci člověk podívá z širší perspektivy, zrušení velké svatební hostiny není nejhorší věc, co se vám může stát. Jsme šťastní, že už jsme svoji, a řekli jsme si, že radost rozdáme dál,”  nechala se slyšet nevěsta.

“Většina párů by si v takové situaci vyžádala, abychom jim vrátili peníze. Lidé obvykle nepřemýšlí nad tím, že cateringová firma věnuje plánování svatební hostiny spoustu času a energie, která pak přijde vniveč. Je úžasné, že Emily a Billy neuvažovali nad vlastními finančními ztrátami, ale nad tím, jak situaci využít pro obecné dobro,” reagovala na akt novomanželů majitelka cateringové firmy.

Články - další články

Doporučujeme