V Itálii otevřeli první nevěstinec s umělými pannami: Policie ho zavřela po 9 dnech

15. září 2018·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Z prvního vykřičeného domu v Itálii, kde mohli zákazníci využívat vysoce realistické umělé panny, se zájemci příliš dlouho neradovali. Policie ho zavřela jen devět dní po jeho otevření. Důvodem mělo být porušení zákona o pronájmu prostor. 

Na území Itálie je provozování nevěstince se skutečnými lidmi nezákonné, silikonové panny však zatím mimo zákon postavené nejsou. Zrodil se proto nápad a v Turíně se objevil první podnik jménem LumiDoll, který nabízel erotické služby realistických panenek.

Bizarní podnik, který nabízel celkem 7 pannen ženského a jednu mužského pohlaví, zavřela policie jen devět dní po jeho slavnostním otevření. Ačkoli byly jeho služby rezervované na týdny dopředu, vedení podniku mělo porušit zákon o pronajímání prostor a úřady navíc vyšetřují, jestli byly panny správně čištěny. Podobných podniků již po světě existuje celá řada.

Technický vývoj jde neustále kupředu a ne nadarmo předpovídají vrchní experti v oboru, že zřejmě první propracovaní roboti s lidským vzhledem vzejdou právě ze sex-businessu. Již dnes pracují vývojáři na takovém produktu, který by nejen svým vzhledem odpovídal realistické lidské bytosti, ale se kterým by jeho majitel mohl i konverzovat a simuloval tak skutečný mezilidský vztah. Na internetu jsou první konverzace s těmito roboty zachyceny na množství různých videí.

Články - další články

Doporučujeme