15 SITUACÍ, kdy si rodiče zaslouží skleničku vína. Bez výčitek!

30. dubna 2017·Zábava·Redakce

Kolikrát jste dnes odpověděli na otázku Proč? Vysvětlovali jste už zase svému zvídavému předškolákovi, proč je v noci tma, co je vítr nebo proč venku prší? Řešíte v podstatě denně, že se vašim dětem zase nechce do školy? Možná vás doma právě pohltilo kouzlo první pubertální lásky, kdy jsou všechny dobře míněné rady marné. Na každý pád - skleničku vína si jako rodič občas rozhodně zasloužíte.

Vědci se shodují na tom, že v malé míře je víno lék, nemusíte mít tedy z jedné či dvou skleniček výčitky. Ve kterých situacích je deci červeného více než žádoucí?

#1 Noční můra zahnala vaše batole do ložnice. Jako v podstatě každou noc jste tedy i tu dnešní strávili v jedné křečovité poloze na 10 centimetrech lůžka. Opět jsem se nevyspali. Přes den jste v plném nasazení a k večeru je před vámi velmi reálná možnost opakujícího se scénáře.

#2 Zoufale jste potřebovali horkou a silnou kávu. Ráno jste si ji udělali. Večer jste na kuchyňské lince našli tzv. ice-coffee.

via GIPHY

#3 Znáte nazpaměť všechny pohádky na dětských programech, dokonce si jejich úvodní melodie broukáte při vaření.

#4 Jediná sprcha, kterou stíháte, je studený pot, který vás poleje pokaždé, když sebe a děti oblékáte na procházku. Než jste hotovi, začne pršet.

#5 Chrastítkem, dudlíkem, prstíkem, pastelkou – počet bodnutí do okna už ani nepočítáte.

via GIPHY

#6 Vyluxovali jste. Než jste uklidili vysavač, objevilo se nespecifikované množství piškotů po zemi. Můžete začít znovu.

#7 Snídaně? To je i dnes boj o to, z jakého hrnečku a z jakého talířku budou děti jíst. Než vyhraje motiv Mimoně, přejde vás hlad.

#8 Je teprve deset ráno a “ne” už jste slyšeli asi milionkrát. A ne, nebylo to od partnera.

via GIPHY

#9 “Máme všechno?” ptáte se v autě. Odvezete děti do školy, vrátíte se a doma najdete přezůvky, svačiny i kartu na oběd.

#10 Váš partner se zeptá, kdy bude večeře. Oběd. Uklizeno. Nakoupeno. Váš partner se zeptá na cokoliv ve chvíli, kdy zhrouceně padnete do křesla, abyste si na dvě minuty odpočinula, než dopere pračka. Domyje myčka. Dopeče trouba. Tento bod se dá shrnout do věty: Váš partner promluví.

#11 Přítelkyně vašeho syna má tetování. Je jí 15.

#12 Přítel vaší dcery nemá práci. Je mu 35.

#13 Přijde vám úžasné, když se konečně na chvilku zavřete v koupelně, sníte hrst ovesných vloček a trojúhelníček pizzy od večeře. Během pěti minut si zvládnete navíc umýt i vlasy!

via GIPHY

#14 Marně vzpomínáte, kdy jste naposledy v supermarketu sledovali jiné slevy než na plenky, sunar a pyžamo s animovanými hrdiny.

#15 Zavolá vám ředitelka školy a zeptá se, po kom to dítě je. S odpovědí chvíli čekáte v naději, že to byla pouze řečnická otázka.

via GIPHY

Zábava - další články

Doporučujeme