Americká ambasáda pobavila veřejnost: Omylem rozeslala pozvánky na kočičí pyžamovou párty

24. října 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Americká ambasáda v Austrálii se postarala o pobavený rozruch, když omylem v jednom z hromadných e-mailů rozeslala pozvánku na kočičí pyžamovou párty. O neexistující akci se strhl mezi lidmi velký zájem. Diplomaté se později omluvili. 

Celý problém vznikl zřejmě prostým ukliknutím. Ambasáda rozeslala hromadný e-mail s předmětem “meeting”, tedy “setkání”. Někdo k němu však omylem připojil snímek kočky v kostýmu Keksíka z dětského pořadu Sezamová ulice. Popisek u fotografie zněl “cat pajama-jam party”, tedy “kočičí pyžamová párty”. A pozvánka na neexistující oslavu byla na světě.

Co však po zjištění omylu nikdo nečekal, byl obrovský zájem ze strany veřejnosti. Množství lidí si přálo podobné akce se zúčastnit. Někteří na sítích dokonce vtipkovali, že by kvůli večírku do Austrálie klidně přiletěli i ze zahraničí.

Velvyslanci se však omluvili. “Je nám líto, že jsme zklamali ty, kteří se chtěli kočičí pyžamové párty zúčastnit. Taková akce spadá mimo naši specializaci,” uvedl Gavin Sundwall v oficiálním prohlášení.

Zdroj: Twitter

Zábava - další články

Doporučujeme