Ať žije photoshop. Pobavte se těmi nejšílenějšími trapasy ze sociálních sítí

18. srpna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Boredpanda / Instagram / Reddit

Na sociálních sítích se řada lidí může přetrhnout, aby se ukázala v tom nejlepším možném světle. Co na tom, když to pak úplně neodpovídá realitě, hlavní je, že příspěvek získá lajky, komentáře a sdílení. Malá vylepšení proto nejsou výjimkou a kdo dneska na internetu nepoužívá filtry, jako by nebyl. Někteří lidé ale úpravy dovádějí až do absurdna. Podívejte se na přehlídku toho nejlepšího. 

Rádoby modelky, influenceři nebo profesionální celebrity. Mnoho lidí do své popularity na sociálních sítích vkládá značné úsilí a neváhá přikročit k nejrůznějším krokům, jen aby svým postům trochu pomohli.

Krkolomné pózy a pečlivě naaranžovaná pozadí však někdy nestačí. Ten správný postoj a dobré světlo sice zvládnou hodně, někteří lidé ale chtějí víc. A pak přichází na řadu různé aplikace na úravu fotografií, filtry a photoshop.

Extrémní řešení ovšem vyžadují značnou zručnost – a právě ta mnohým chybí. Nesourodé části těla či zohýbané tvary pozadí kolem postavy pak nejsou výjimkou. Mrkněte se na galerii těch nejhorších výkonů. Tyhle snímky místo lajků přinesou svým autorům tak leda posměch. Jak se říká: kdo chce víc, nemá nic.

Foto: Boredpanda / Instagram / Reddit

Zábava - další články

Doporučujeme