Bereš si mě za zákonitého parťáka? Dva heterosexuálové se vzali, aby unikli placení daní. VIDEO

30. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Lidská vynalézavost nezná mezí. To dokazují tito dva Irové, kteří se rozhodli vzít, aby se vyhnuli dědické dani. Matt chtěl totiž Michaelovi darovat svůj dům, ale ten by pak musel zaplatit více než milion korun v daních.

Nejlepší kamarádi Matt a Michael jsou oba heterosexuálové. To jim ale nebránilo v tom si jeden druhého vzít, když zjistili, kolik by musel Michael zaplatit v daních poté, co by mu Matt odkázal svůj dům. Michael je totiž už několik let zároveň jeho pečovatelem.

“Mattyho znám už 30 let, opravdu jsme se skamarádili poté, co mi zkrachoval můj druhý vztah,” prozradil Michael deníku Irish Mirror.

“Matta často vozím ve svém autě na různé večírky, stal se kamarádem mé rodiny a všichni ho mají rádi,” dodal. Oba si prošli i těžkým časy, Michael byl dokonce chvíli bez domova a Matt zase utrpěl artritidu, která ovlivnila jeho oční nervy.

“Chvíli jsem s ním bydlel a Matt mi potom řekl, abych už u něj zůstal. Řekl, že si nemůže dovolit mi platit za služby pečovatele, ale že by mi mohl odkázat svůj dům,” přiznal Michael.

Oba na internetu ujistili všechny, že se nehodlají nijak vysmívat LGBT komunitě a uznávají onen zdlouhavý boj, který museli její členové vést za rovnocenná práva.

 

Zábava - další články

Doporučujeme