Chlapec pomočil tlačítka ve výtahu: Nakonec v něm zůstal uvězněný! VIDEO

1. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube / CGTN

Rošťárny se občas nevyplácí! Nezletilý chlapec z Číny chtěl potrápit následující uživatele jednoho výtahu a rozhodl se pomočit všechna tlačítka. Lekci však nakonec dostal sám, když se výtah porouchal a on se v něm zasekl.

Každý rodič malého syna ví, že kluci mají občas skutečně podivné nápady a kolikrát by zasloužili dostat za vyučenou. Ne vždycky se o to ovšem musí postarat rodiče. Někdy připraví výukovou lekci život sám… Vyprávět by o tom mohl nezletilý klučina, jehož případ teď slouží jako odstrašující příklad dalším dětem.

Čínský chlapec se rozhodl provést pořádnou rošťárnu a ve výtahu ve městě Čchung-čching počural všechna tlačítka. Člověku, který by výtah chtěl použít po něm, by tak připravil pořádně horké chvíle. Místo toho je ale připravil sám sobě, jelikož zařízení zareagovalo na namočení ovládacího panelu a systém se porouchal.

Světla na tlačítkách začala zuřivě blikat a dveře se střídavě otevíraly na několik centimetrů a zase zavíraly. Mladý lump byl z toho očividně zmatený a vyděšený. Netřeba dodávat, že podobnou klukovinu si napříště zřejmě dobře rozmyslí. Čínské úřady se rozhodly použít video z výtahové kamery a sdílely ho jako výstrahu pro další mládež, která by snad měla podobně nekalé úmysly.

 

Zábava - další články

Doporučujeme