Chovatele koček baví nová výzva: Přežije váš mazlíček vaše ponožky?

4. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Po internetu koluje nová výzva pro chovatele koček. Je velmi jednoduchá - stačí svému mazlíčkovi dát přičichnout ke svým ponožkám nebo holým nohám. Vtipné reakce zvířat pak majitelé natáčejí na video a samozřejmě se s nimi nezapomínají pochlubit také na internetu. Vyzkoušíte to taky?

Každý, kdo někdy choval kočku ví, že jsou to opravdu svébytná stvoření. Dokáží se na vás tvářit naprosto znechuceně, i když jim zrovna servírujete tu nejkvalitnější, předraženou konzervu. Jindy jim naopak stačí zmuchlaný papírek a mají vás za Boha.

Není to tak dlouho, co se internetem šířila výzva pro všechny kočkomily, která spočívala v nenápadném umístění okurky ke kočce tak, aby si zvíře ničeho nevšimlo. Když pak kočky ležící okurku zpozorovaly, zpravidla vyskočily pořádně vysoko do výšky. Ležící zelenina totiž zapůsobila na jejich pradávné instinkty a vyvolala v nich reakci, jako by právě potkaly hada. Kočky roztomile vyděšené okurkami na nějaký čas zaplavily internet.

Na kočky versus okurky se můžete podívat třeba na tomto videu:

 

Okurky už ale odvál čas a kočkomilové mají nyní nový hit. A není jím nic jiného, než použité ponožky. Chovatelé koček totiž dávají svým miláčkům čichnout ke svým propoceným ponožkám (nebo holým nohám) a jejich reakce si opět natáčejí na video. Tak co, přežije to ta vaše?

Na kočky očichávající lidské nohy se můžete podívat třeba tady:

Zábava - další články

Doporučujeme