Dámský klub se ptá: Jak oživit vztah po letech?

8. prosince 2015·Zábava·Luboš Procházka

Možná se pořád máte rádi, ale nedokážete najít ve vztahu tu jiskru, která tam bývala kdysi? Nezoufejte, existuje mnoho způsobů jak vztah oživit! Povídat si o tom budeme v dnešním Dámském klubu rádia Frekvence 1.

Buďte pozorní

Možná už jste začali brát partnera jako samozřejmost, ale to je chyba. Zkuste si vzpomenout na chvíle, kdy jste se poznali a byli jste si vzácní. Tehdy byste jeden za druhého dýchali. Sice od té doby uběhla nějaká doba, ale pořád jste ti stejní lidé, jen jste si už na sebe zvykli. Zkuste si jeden druhého zase všímat tak jako na začátku. Dělejte si drobné radosti a těšte se z každého úsměvu toho druhého. Uvidíte, že se oba budete cítit lépe a spokojeněji.

Změňte prostředí

Možná máte jednoduše ponorku. Leze vám na nervy úplně všechno včetně partnera? Pak dejte děti na pár dní babičce a udělejte si malou dovolenou. Stačí třeba jen prodloužený víkend daleko od všedních starostí, v neznámém prostředí a jen se svou drahou polovičkou a vrátíte se s pocitem, že jste omládli vy i váš vztah. 

A jak osvěžují vztah moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Tak to vám řeknu, až nějaká léta uplynou. Zatím jsme si po 5ti letech s Princem oživili vztah třema čivavama a byznesem. Vlastně my ho máme oživen už jen tím, že jsem z půlky Bulharka a Češka a Prince je z Mauricia. To taky dělá své, než se někdy pochopíme, oživí nám to vztah na týden. 

Markéta: Oživit vztah po letech podle mě nejde. Když už je jeden druhým unavený, tak se vlastně nikomu nechce investovat energii do oživování. Jediné, co mě napadá, je prodat bydlení, skončit v práci a společně cestovat po světe, někde se usadit a třeba se živit prodejem ryb nebo květin. No, to je pěkná blbost, když to tak vidím černé na bílém.

Jak oživujete upadající vztah vy? Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1.

 

Zábava - další články

Doporučujeme