Dívka (21) tvrdí, že nalezla lék na akné a rakovinu: Zkoušet ho ale zřejmě nechcete

24. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Lynn Lew

Americká blogerka Lynn Lew (21) na sebe strhla velkou vlnu pozornosti, když odhalila, co údajně stojí za její krásnou pokožkou. Jako zdroj svého pevného zdraví totiž označila psí moč a dokonce ji na videu, které později zveřejnila, vypila přímo před kamerou. Podle mladé ženy nechtějí farmaceutické společnosti, aby veřejnost o tomto léku věděla.

Na světě je jistě mnoho lidí, kteří by údajný zaručený lék na akné a dokonce prý i rakovinu ocenili. Je však otázkou, kolik z nich by po něm sáhlo, pokud by věděli, že jde o psí moč. Přesně tak. Mladá americká blogerka Lynn Lew natočila kontroverzní video, které posléze zveřejnila na své facebookové stránce.

“Mnoho z vás se mě ptá, jak to dělám, že vypadám tak dobře, že je můj make-up vždycky perfektní a vždycky mám přirozený šmrnc,” začíná dívka video. Potom se její pozornost obrátí ke psovi, kterého má na vodítku. Přivede ho ke stromu a když pejsek zvedne nožičku, umístí pod něj plastový kelímek.

Jakmile pes skončí, zvedne si kelímek k ústům a jeho obsah bez zaváhání do poslední kapky vypije. “Než jsem začala pít moč mého psa, byla jsem v depresi, byla jsem smutná a měla jsem ošklivé akné,” pokračuje dívka. “Psí moč obsahuje vitamín A, vitamín E a 10 gramů vápníku, u kterého je prokázáno, že pomáhá léčit rakovinu,” uzavírá blogerka.

Video vyvolalo nejrůznější reakce. Zatímco jedna skupina fanoušků věří, že farmaceutické společnosti jsou skutečně schopné kvůli zisku podobné informace utajit, jiní pokládají dívku za při nejmenším padlou na hlavu. Objevily se i teorie, že je video zfalšované a že má jen dívce přinést sledovanost.

Ať je to tak či tak, odborníci před touto metodou tužení zdraví spíše varují. V moči totiž ze sebe organismus vylučuje toxické látky a to, co nepotřebuje. Obsahuje navíc bakterie, které naopak mohou člověku způsobit nevolnost. A podle vědců neexistuje žádný důkaz, který by kontroverzní teorii mladé blogerky podporoval.

The pharmaceutical companies are keeping this secret out of the public eye. They pay lobbyist to get politicians to make you buy expensive pain medicine and chemo.This is the secret to cure cancer, alleviate pain, and prevent the swelling of joins. If you dont have your own dog, just steal one from a neighbor.

Zveřejnil(a) Lynn Lew dne Pondělí 7. květen 2018

Zábava - další články

Doporučujeme