Dvojka na zabití sklidila u diváků úspěch i kritiku

6. září 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Dvojka na zabití. (Foto: se souhlasem FTV Prima)

Na podzim se to novými seriály v televizi jen hemží a každá televize se snaží divákům přinést ten nejoriginálnější pořad. Jedním z nich je i nový kriminální seriál Dvojka na zabití. Hlavní roli zde hraje oblíbený herec a moderátor Jakub Prachař a pohledná herečka Sara Sandeva. Nechybí ani komické situace, přesto pořad diváky rozdělil na dva tábory.

První díl si u diváků vedl tak napůl. Za úplný propadák seriál nikdo nepovažuje jako v případě 1. mise. Přesto většina od něj očekávala více. “Děsný – ožralý policajt, ostatní policajti samá sprosťárna – nedalo se na to koukat. Kdo tohle vymyslel, by zasloužil pár facek,” napsala na Facebook pořadu divačka Hana. “Trapné sexistické, z policajtů dělají blbce,” dodala Ajka.

Druhý divácký tábor je spokojený. “Z těch nových seriálů je to nejvíc koukatelné,” uvedla Renáta. “Super to bylo. Prachař a jeho hlášky, já se zasmála. Určitě budeme sledovat dál,” napsala Markéta. Pořad je podle některých skvělý i na odreagování.

V prvním díle se objevila obrovská chyba

Hned v prvním díle se ale objevila podstatná nesrovnalost. Vlak odjel ze stanice na červenou a to pozorným divákům nemohlo uniknout. “Tak s tím předčasným odjezdem vlaku z Nučic, navíc proti červené, to scénáristi pos*aly,” napsala na Facebook jedna z přísných divaček. “Který člen to psal, jel někdy vlakem?” přidal se Miloš.

Jak se líbil první díl vám? Napište nám na Facebook!

Zábava - další články

Doporučujeme