FOTO: Celý svět se směje tomuto golfistovi! Čím si to zasloužil?

30. dubna 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Tony Paul (Twitter)

Na středoškolském golfovém turnaji v americkém státě Michigan napadla 16letého studenta při hře husa. Podle všeho bránila své hnízdo, které se nacházelo v těsné blízkosti hřiště.

Golfový turnaj se konal na hřišti ve Wolf Creek Golf Course ve městě Adrian. V tzv. Madisonském turnaji se proti sobě utkaly střední školy z Blissfield a Concordu. 16letý hráč reprezentující Concord, Isaac Couling, právě dokončil úder na sedmé jamce a kráčel si to po hřišti k další jamce.

V tom okamžiku na něj ale zaútočila husa. “Hráči věděli, že po jejich levé straně je hnízdo hus, ale netrápilo je to,” pověděl Detroit News trenér školy z Blissfieldu Steve Babbitt. Na to doplatil Isaac Couling, po kterém se husa ohnala takovým způsobem, že udělal na zemi pár kotrmelců.

Ačkoli u Couilnga byla skupina dalších dvou hráčů, byl na všechno sám. “Ano, nikdo mi nepřišel na pomoc,” uvedl pro televizní zpravodajství mladý golfista. “Je to docela šílené. Mluví o tom všichni moji přátelé,” dodal.

Student si prý sice nepamatuje na kolik úderů jamku zahrál, ale je si jistý, že dodržel maximální počet úderů na danou jamku.

Zábava - další články

Doporučujeme