Dívka pověsila na internet nevinnou selfie. Omylem strhla lavinu

12. července 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / chloemorello

Není nic zvláštního na tom, když se mladá dívka na internetu pochlubí se svým outfitem a požádá své přátele, aby jí sdělili svůj názor. Přesně o to se také pokusila žena jménem Chloe Morello. Místo toho, aby se jí dostalo odpovědi, jestli jí to sluší, jí však přátelé začali psát zcela jiné věci!

Dívka jménem Chloe Morello využívá sociální sítě velmi často. Na svém Instagramu je aktivní prakticky denně a jedním z ústředních témat, která se svými sledujícími řeší, je móda. Když však před týdnem pověsila na internet zdánlivě nevinnou fotku, dostalo se jí reakce, jakou nečekala.

“Lidi, potřebuji vaši pomoc! Kazí ty ponožky outfit?”zeptala se na internetu u fotografie, na které má černé tílko, zlatou sukni s flitry a růžové ponožky. Brzy se jí však dostalo odpovědi, že její outfit kazí něco zcela jiného. Lidé si totiž na sukni všimli odlesku, který vytváří jasně viditelného pindíka.

View this post on Instagram

Guys need your help!! Do these socks ruin the outfit? #ootd #whenyouseeit

A post shared by Chloe Morello (@chloemorello) on

Chloe si však z celé záležitosti uměla udělat srandu. O něco později sdílela obrázek, na kterém srovnává sebe a svého přítele. “Pomozte mi vyřešit partnerský spor: komu sluší víc?” ptá se dívka a dodává: “Ponožky, ne penis.”

View this post on Instagram

Help me settle a couple dispute: who wore it better (the socks not the pen15)? @sebamecha

A post shared by Chloe Morello (@chloemorello) on

Zábava - další články

Doporučujeme