FOTO: Jedna z těchto postav v Ulici zemře. Fanoušci seriál kritizují

26. dubna 2018·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: TV Nova

Ze seriálu Ulice již brzy odejde jedna z ústředních postav. O koho půjde? O tom se zatím na internetu pouze spekuluje?

Infarkt? Sebevražda? I taková slova padají v komentářích na sociálních sítích. Již začátkem  roku avizovala kreativní producentka Ulice Silvia Klasová, že jednu z postav hodlá na jaře usmrtit. Nyní TV Nova vydala článek, ve kterém zveřejnila fotku rodiny Peškových s komentářem, že jeden člen rodiny náhle zemře. Peškovi si toho zažili v poslední době dost, zjevně však jejich strasti nekončí.

Kdo z rodiny Peškových náhle zemře?

Zveřejnil(a) Ulice dne 25. duben 2018

Dle očekávání se toto oznámení nesetkalo u diváků s pozitivním ohlasem. “Pokud nechají umřít Peška nebo Amálku tak se přestávám dívat na Ulici..bez nich to není Ulice..,” uvedla jedna z komentujících.

“Cože, to už si fakt děláte legraci? Bohužel musím souhlasit s tím, že s těmi negativy už je to přehnané. Jako ukázky ze života, fajn, ale už je to fakt přemrštěný. Člověk to měl jako oddechovku a teď to už začíná být spíše jako pěkné psycho, achjo, vy tomu jako dáváte,” dodala jiná.

[totalpoll id=”232551″]

“Já myslím, že psali, že to bude mladší muž a pak se psalo, že to bude spojeno s Denisou a spojeno se školkou. Tak Adriana a Peškovi s tím nemají nic společného a Evžen také ne. Zbývá tedy jen Robert,” odvodila uživatelka na Facebooku.

Zábava - další články

Doporučujeme