FOTO: Netradiční láska! Muž a dvě ženy žijí ve trojici a vychovávají spolu syna

25. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Tradiční rodina obsahuje maminku, tatínka a děti. Spousta lidí po celém světě je přesvědčena, že je to ten jediný správný model, jak by lidé měli žít. Existují ale i rodiny, které obsahují poněkud odlišné složení. Například Joey Triplett, jeho manželka Crystal a jejich společná partnerka Jamie. Tito lidé žijí místo páru ve trojici a vychovávají spolu malého syna.

Na světě existuje bezpočet rodin, které by se daly označit za alternativní. Ať už je tvoří nesezdaní partneři, lidé stejného pohlaví, jeden z rodičů chybí nebo naopak obsahují více dospělých, než jen dva, lidé nacházejí své životní štěstí v různých možnostech.

Takový případ je přesně rodina policisty na částečný úvazek Joeyho Tripletta (37). Svou manželku Crystal (35) poznal v roce 2001 a v roce 2004 se vzali. O dalších pět let později přivítali na světě společného synka Jamisona. Ani jednoho z nich by nenapadlo, že se všechno za pár let kompletně změní.

Sedm let po narození syna jim totiž do života vstoupila další velmi důležitá osoba. Byla jí mladá dívka jménem Jamie (23), kterou Crystal potkala v klubu. Obě ženy velmi brzy pocítily jisté spojení.

“Jamie přišla do mého života a okamžitě se z nás staly nejlepší kamarádky,” vzpomínala Crystal pro Barcroft TV. “Byla u nás doma každý víkend, a jak jsme se poznávaly víc a víc, začaly jsme k sobě cítit romantickou náklonnost,” svěřila se.

“Když ke mně Crystal přišla a svěřila se mi, že začíná být do Jamie zamilovaná, už jsem to tak nějak věděl,” popsal Joey klíčové okamžiky. Ten z tohoto zjištění nebyl vůbec naštvaný. Naopak svou ženu podporoval a žárlivost ho prý netrápila. Podle jeho slov nebral nikdy mladou ženu jako konkurenci a nebál se ani toho, že jeho manželství Jamie rozdělí.

Ve skutečnosti začal totiž brzy cítit k dívce náklonnost také. “Trávili jsme spolu hodně času, dva atraktivní lidé, bylo to nevyhnutelné,” vzpomíná Joey. “Odsunul jsem Crystal stranou. Nesnažil jsem se zkazit její vztah, ale začal jsem k Jamie také něco cítit,” svěřil se s událostmi, které předcházely vzniku vztahu ve třech.

Mnoho lidí si podle netradiční rodiny myslí, že manželství Joeyho a Crystal muselo být problematické, když do něj přizvali další osobu. Tak to ale podle nich vůbec není. “Ani jsme netušili, že pro to existuje nějaké jméno. Polyamorie byla věc, o které jsme nikdy neslyšeli ani nemluvili. Věděl jsem, že je Crystal bisexuální, už když jsme se dali dohromady, a dal jsem jí své požehnání, když přišlo na formování nového vztahu,” vysvětluje Joey, jak to všechno začalo.

Když ale Joey začal cítit přitažlivost k partnerce své ženy, nebylo všechno tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Crystal připouští, že se s tím musela chvilku smiřovat. Nakonec ale všichni tři vytvořili rodinu, ve které prý žijí velmi šťastně. Crystal, Joey i Jamie jsou si navzájem věrní a i po čtyřech letech jim to klape.

Zábava - další články

Doporučujeme