Podvedený manžel zažádal o rozvod. Společný majetek rozřezal napůl

11. ledna 2020·Zábava·Redakce

Rozvodem v současnosti končí každé druhé manželství a ať už se dvojice rozejde sebevíce mírumilovně, nikdy se to neobejde zcela bez bolesti. Vedle ztráty ideálů a osamělosti na manžele dopadá také byrokracie a nutnost rozdělit si společný majetek na půl. A právě tuhle část vzal jeden podvedený manžel z Německa doslova!

Vztah nejmenovaného muže a jeho manželky Laury neskončil zrovna hezky. Žena ho podvedla a on jí to už nikdy neodpustil. Sňatek se ihned rozhodl ukončit a spolu s rozvodem přišla i zákonná dělba majetku.

Naštvaný Němec se pod vlivem zrady rozhodl pro řešení zcela originální. Poté, co mu soud nařídil rozdělit veškerý majetek, který dvojice společně vlastnila, ačkoli jeho žena byla prokazatelně nevěrná, totiž muži takříkajíc ujely nervy a nehledě na hodnotu věcí rozřezal všechno na půl. Rozpůlil auto, televizi, postel, notebook, kuchyňské židle či vlastní telefon.

Jednu z částí dané věci potom vždy nechal poslat své někdejší družce. Tu druhou pak vydražil na e-bayi s vtipným popiskem. Našli se lidé, kteří se rozhodli podvedeného muže podpořit a některé části si od něj koupili. Ten potom ze zničených věcí získal alespoň nějakou finanční náhradu zpět, na rozdíl od zahanbené manželky.

Zábava - další články

Doporučujeme