I takhle vypadá tělo po porodu! Matka při těle zveřejnila upřímné fotky

4. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Meg Boggs nikdy nebyla zrovna hubená, ale těhotenství a porod jí v tomto směru zrovna nepomohly. Nejprve své tělo moc v lásce neměla, nakonec si ale řekla, že díky němu má dnes překrásnou dceru Maci, a tak k němu postupně našla cestu. Rozhodla se, že svou zprávu předá dál a třeba i někomu zvedne sebevědomí.

Meg Boggs si prošla drsnými okamžiky, kdy se za své tělo styděla a nesnášela ho. Snažila se hubnout, ale nešlo jí to. Mezitím otěhotněla a o devět měsíců později porodila zdravou holčičku. Její tělo po porodu rozhodně nebylo atraktivnější, než před ním.

View this post on Instagram

It’s like I’ve always said… a weird mom builds character. ? . Be free, be silly, be weird, be creative, express yourself, just. be. you. *things I hope Maci learns from me and my craziness* . Pretty sure she is learning fast already because this photo literally captures the moment she swung her paintbrush at me and hit me right in the face. And she stares right at the camera as if she’s wondering if we caught that. ??‍♀️ . Photo for #mdwobjectstoinspire @moderndaywonderland

A post shared by Meg Boggs (@meg.boggs) on

Nejprve se kvůli tomu třicátnice dost trápila. Sledovala hubené modelky na Instagramu, které se i po třech dětech chlubí plochým břichem. Pak si ale řekla, že je to zbytečné. Bylo to právě její tělo, které jí dalo její úžasnou malou holčičku. Žena se rozhodla na komplexy vykašlat a místo toho si užívat krásy mateřství.

“Nikdy mi nedošlo, kolik odsuzování se mi dostane. Všechny ty názory okolo mateřství a poporodních ženských těl, zvlášť na Instagramu… Rozhodla jsem se šířit trochu pozitivity skrz tyto malé čtverečky v naději, že možná nějaké mámě připomenu, že není sama,” napsala na server Bored Panda a zveřejnila tam fotografie svého odhaleného břicha.

Meg se stále snaží zhubnout, protože chce být zdravou matkou svému dítěti. Už se ale neužírá tolik, jako předtím. Všichni zkrátka nejsme dokonalí a těla některých maminek mají k modelkám poměrně daleko. Dětem to ale většinou naštěstí vůbec nevadí.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme