GALERIE: Jak vypadá jídlo v českých a zahraničních menzách? Porovnejte sami

29. června 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Mensalicious (Instagram)

Vaření na školních univerzitách je o trochu jinde než na základních školách. Stravování na vysokých školách však také nemusí lákat úplně každého, protože některá jídla jsou poskládaná velmi zvláštně. Je to stejné i v zahraničí?

Tvůrci českého instagramového profilu Mensalicious dávají na sociální sítě fotografie jídel z univerzitních kantýn, kde se pravidelně stravují. Pro porovnání přidali i pár snímků z univerzit v Německu, Švýcarsku nebo Švédsku.

#fish #friedfish #fishfillet #pasta #pastasalad #carrotsalad #salad #healthyfood #instafood #lunch #foodpic #studentslife #canteen #menza #canteenfood #university #college #studentsfood #studentsmeal #campus #technicaluniversity #vsb #vsbtuo #ostrava #poruba

A post shared by @ mensalicious on

Ačkoli se o studentech vždy říkalo a říkat bude, že mají hluboko do kapsy, strava v kantýnách jim určitě zaručuje, že se pořádně nají, jelikož se jedná o velké porce.

V galerii si můžete všimnout, že například polská gastronomie je té české opravdu blízko. Kdežto německá či švýcarská univerzitní jídla jsou pro studenty jako dělané. Jaký student by si nedal hamburger nebo pizzu?

Zábava - další články

Doporučujeme