GALERIE: Sestry-dvojčata se vdaly za bratry-dvojčata! Oddala je dvojčata duchovních

7. srpna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Jeremy Salyers

Zní to až neuvěřitelně, ale když bratři a zároveň jednovaječná dvojčata Josh a Jeremy Salyersovi potkali rovněž identická dvojčata Brittany a Brianu Deanovy, zrodila se dvojnásobná láska. "Je to opravdu pohádka, která se stala skutečností. Vzít si bratry dvojčata je pro nás hodně důležité," svěřila se Briana, která se provdala za Jeremyho, časopisu PEOPLE. 

Josh a Jeremy požádali své blonďaté partnerky o ruku symbolicky 2. 2. a mladé ženy shodně řekly ano. Oba páry se poté nechaly oddat na Festivalu dvojčat v Twinsburgu v Ohiu a oddávali je dva duchovní, rovněž jednovaječná dvojčata.

Dvojice novomanželů ale u roztomilého dvojitého obřadu rozhodně nekončí. Plánují totiž všichni žít v jednom domě a vychovávat spolu všechny své děti. A toto rozhodnutí vzbuzuje nejrůznější reakce.

Zatímco některým lidem přijde idea velké rodiny plné lásky skvělá, jiným to přijde už trošku extrémní. Někteří vtipálci poukazují na to, aby se náhodou lidé “nespletli” a neměli zmatek, kdo je vlastně s kým.

Někteří lidé na internetu navíc upozorňují na fakt, že děti obou párů budou geneticky vlastně sourozenci, protože budou mít od svých rodičů ty samé geny. Právně však půjde o bratrance a sestřenice.

Zábava - další články

Doporučujeme