GALERIE: Žena chce mít největší boky na světě! Nezastaví ji prý ani zdravotní riziko

22. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Nejedna žena trpí obavou, že je její pozadí příliš velké. Bobbi-Jo Westley se to ale netýká! Jejím cílem je pyšnit se nejširšími boky na světě. Od svého cíle nemíní ustoupit ani za cenu vlastního zdraví.

Bobbi-Jo Westley je žena ve středních letech žijící ve Velké Británii. V životě má celkem ambiciózní cíl – touží po největším pozadí na světě. Nutno podotknout, že už teď má slušně nakročeno. Bobbi-Jo váží 250 kilogramů a obvod jejích boků je v současnosti neuvěřitelných 236 centimetrů.

Žena si na sociálních sítích našla řadu fanoušků, kteří její výjimečné křivky obdivují. Najdou se však i tací, kteří jí píšou nelichotivé zprávy a říkají, že je tlustá. “Nereaguji na ně, protože já tlustá jsem,” přiznává v rozhovoru pro Barcroft TV.

“Moje boky jsou tím, co mě činí jedinečnou. Je to něco, ze mě dělá ‘mě’. Když mi došlo, že jsou na světě muži, kterým se moje křivky líbí, byla jsem poměrně překvapená,” řekla Bobbi-Jo britskému listu The Daily Mail. Nutriční specialisté však ženu upozorňují na to, že si zahrává s vlastním životem.

Podle mnohých je Bobbi-Jo doslova tikající bomba. Ona si ale trvá na svém. Raději prý zemře na cestě k největšímu pozadí na světě, než aby zahájila dietu nebo začala cvičit.

Ze své postavy si koneckonců vytvořila slušné živobytí. Každý měsíc si vydělá tisíce dolarů díky natáčení videí, které pak na internetu sledují fanoušci z celého světa. Mnozí jí posílají dárky nebo ji dokonce žádají o ruku. K dosažení světového rekordu však Britce ještě kousek chybí. V současnosti ho drží Mikel Ruffinelli z Los Angeles s číslem 243 centimetrů.

Zábava - další články

Doporučujeme