Hlad nepočká! Pes se bezhlavě vrhl po narozeninovém dortu

5. srpna 2023·Zábava·Redakce

Pes neodolal dortu. (Foto: TikTok)

K narozeninám dort rozhodně patří a dnes je úplně normální, že tuto pochutinu chceme dopřát i našim nejmilejším čtyřnohým mazlíčkům. Samozřejmě ve formě přizpůsobené jejich žaludkům. To se rozhodla i uživatelka TikToku Swimmy D. a vzniklo z toho zábavné video, které baví uživatele internetu.

Swimmy D. slavila narozeniny se svým psem Chachim. Při této příležitosti mu upekla speciální dort. Na jeden kousek mu zapíchla hořící svíčku, zpívala narozeninový song a pomalu se s talířkem přibližovala k psovi, který seděl v obývacím pokoji s párty čepičkou na hlavě.

Bohužel po dozpívání posledních tónů “Happy Birthday” se Chachi rozhodl, že už nebude dál čekat a na kousku dortu, který celou dobu hypnotizoval svým pohledem, si pochutná okamžitě. Vrhá se tak bezhlavě po talíři. Je tak jasné, že se rozhodně nechtěl o kus žvance s někým dělit a vyloženě na danou chvíli čekal.

Majitelka psa pak desetisekundové video zveřejnila na sociální síti TikTok a uživatelé se tak v komentářích smějí tomu, jak moc čtyřnohý chlupáč dort chtěl.

@swimmydiddly Chachi’s birthday…instant classic! #dogsoftiktok#happybirthday#dogbirthday#dogfyp#fyp#dogcomedy#funnydog#birthday#omg♬ original sound – Swimmy D

Zábava - další články

Doporučujeme