Internet zachvátila nová výzva. Rodiče dávají batolatům syrová vajíčka

29. května 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Když jsou děti ještě maličké, moc toho o světě neví a musí se všechno naučit. Než pochopí, jak správně věci držet a jak s nimi zacházet, nějaký čas to zkrátka trvá. Co se ale stane, když batoleti dáte do ruky křehké syrové vajíčko? Rodiče malých dětí se přidávají k nové výzvě. 

Internet opět zachvátila nová výzva a tentokrát se týká rodičů. Matky a otcové malých dětí po celém světě zkoušejí jednoduchý experiment se syrovými vajíčky.

Říká se, že když malé batole dostane do ruky křehké vejce, zachází s ním opatrně a něžně, jako kdyby vědělo, že se může rozbít. Rodiče se rozhodli teorii vyzkoušet v praxi a natáčejí u toho, jak v pokusu dopadly jejich ratolesti.

@cassandranguyen981

Babies new best friend #babyandegg#fyp

♬ original sound – cassandranguyen981

K překvapení řady internetových uživatelů mnoho batolat zvláštní teorii potvrdilo. S vajíčky děti zacházely s něžnou péčí a skutečně se jim podařilo je nerozbít.

@mammasingh665

Her face at the end tho!!! #musiclives#foryoupage#fyp#xyzbca#viral#lifehacks

♬ original sound – cassandranguyen981

Jak se ale brzy ukázalo, pro všechny děti to zdaleka neplatí. Někteří výtečníci svým rodičům názorně dokázali, že je teorie nakonec přece jenom mylná.

@jess3117

#babyandegg#baby#tiktokbaby#tiktokmom#babylife#egg#babiesoftiktok he threw it ?

♬ original sound – cassandranguyen981

Nakonec ale možná i v těchto případech vedl experiment i k něčemu jinému, než jen k nepořádku. Děti se díky rozbitým vajíčkům naučily zase něco nového – a rodiče vlastně také.

@qqueendessss

#keepingbusy#fyp

♬ original sound – cassandranguyen981

Zábava - další články

Doporučujeme