Jaro podle horoskopu: Kdo se může těšit na lásku a koho čekají těžké měsíce?

26. dubna 2022·Zábava·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Jaro sice oficiálně začalo už před více než měsícem, ale venku to tak moc nevypadá. Co vás ale čeká v jarních měsících? Kdo se dočká lásky a kdo úspěchu v práci? Na to odpovídá web tn.cz.

Beran

Berani jsou ohnivá a aktivní znamení. Jaro jim dodává novou a tolik potřebnou energii. Venuše se bude ve znamení Berana pohybovat od 2. do 28. května. V tu dobu budou mít Berani největší sex-appeal. Budou přitahovat druhé pohlaví, navážou nové kontakty a někteří se i možná zamilují. Štěstí jim bude přáno ve všech oblastech života, protože dostanou nové příležitosti a budou mít nové a zajímavé nápady. Některým se podaří splnit si své velké sny. Zkrátka půjde o velmi příznivé období.

Býk

Jaro, hlavně tedy měsíc duben, bude pro Býky slibné období, ve kterém je čeká spoustu nových začátků. Měli by využít proto pozvání na různá setkání, nezadaní se mohou dočkat i nového vztahu. Celkově budou ale potkávat nové a zajímavé lidi, kteří se jim v budoucnu budou hodit. Je to také období romantiky a vyjasnění si různých věcí s partnerem. Je to ideální čas pro cestování, hlavně do přírody. Z ní budou Býci čerpat potřebnou energii. Býci nemají moc rádi změny, ale tady je to nutné a potřebné.

Blíženci

Blížencům se bude na jaře dařit, a to hlavně v květnu, kdy vstoupí do jejich znamení Venuše. Je to ideální čas pro lásku a vztahy. Také budou mít možnost povýšit v kariéře nebo začít podnikat. Objeví se skvělá příležitost, kterou by Blíženci určitě měli využít. Budou výřeční, zapojovat se do konverzací a to i do těch, o jejíchž tématu toho moc neví. Byla by ale škoda plýtvat energií tam, kde to nemá cenu. Raději by se měli zaměřit na lásku a práci, ve které se bude dařit. Když budou svůj drahocenný čas věnovat lidem, kteří za to stojí, bude všechno tak, jak má být.

Rak

Rak je citlivé znamení, které potřebuje hodně lásky. Té se mu na jaře dostane hodně. Čeká je ale také karmický rok, ve kterém projdou vnitřní transformací. V polovině dubna se jim začaly otvírat i různá tajemství, díky kterým pochopí spoustu věcí, které začnou řešit. Jarní období ale dodá pesimistickým Rakům pozitivní energii a náladu. Měli by ji využít na vycházky do přírody, objímat stromy, čerpat sílu z prvních bylinek a rostlin. Čeká je romantické a příznivé období, kdy se začnou starat více sami o sebe a začnou si věřit.

Lev

Lvi milují slunce, léto, přírodu, protože se narodili v létě a vládne jim Slunce. Mají ale rádi i jaro, protože probouzejí se příroda jim dodává energii a elán. Lvi bývají přes zimu ve stresu a mají depresi, ale jaro jim přinese novou životní sílu a optimismus. Zvládnou také více věcí a budou mít větší sebevědomí. To jim přinese štěstí v lásce i v práci. Budou o sebe více pečovat, protože vzhled je pro ně velmi důležitý. Jaro si budou zkrátka užívat. Navíc si dopřejí i nějaké sebevzdělávací kurzy.

Panna

Jaro je pro Panny obdobím, kdy se jim zlepší jejich zdravotní stav, čemuž pomůže příroda a slunce. Panny mají ke zdraví vztah a ví, že život není jen o penězích. Na jaře budou uvolněnější, což bude mít dobrý vliv na jejich osobní i pracovní život. Panny milují přírodu, do které často utíkají, když je jim nejhůř. Díky tomu budou více aktivní a zvládnou věci tak, aby byli spokojení. Navážou také spoustu kontaktů, ale skvěle se budou cítit i v rodině. Navíc vyřeší spoustu věcí, které jim už dlouho stály.

Váhy

Váhy mají rádi teplo, slunce a přírodu. Mají občas depresi, když si myslí, že je nemá nikdo rád nebo nemají dostatek lásky, ale jaro jim dává pocit dobré nálady a lásky. V polovině dubna byl úplněk, což byl pro Váhy velmi důležitý den. Napověděl jim, co funguje špatně a jak to napravit. Teď jsou tedy v procesu napravování škodlivých věcí, i když to sami nemusí zatím vědět. Už teď ale působí sebevědoměji. Dovedou spoustu věcí vyřešit díky své komunikaci. Čeká je spoustu setkání, akcí a nevšedních zážitků.

Štír

Láska na první pohled? To čeká letos na jaře Štíry. Jaro v nich probudí vášnivost, neodolatelnost a přesvědčivost. Dovedou vyvinout neskutečnou energii, když jim o něco jde, což se právě stane na jaře. Budou chápaví a rychle se zorientují, což povede k vyřešení problémů. Dařit se jim bude i v práci. Touží po silných emocí, ale musí si dát pozor na nevěru, která by jim mohla zkomplikovat život. Zainvestují do bydlení, jak svého, tak i třeba chalupy nebo chaty.

Střelec

Střelci budou jaro využívat k výletům, cestováním a ke sportování. V tomhle období je také dobrá doba k řešení bydlení. Pokud totiž nejsou spokojení tam, kde žijí, odrazí se to na jejich náladě. Střelci se rádi vrací domů. Čeká je ale i láska a vášeň, ale musí dát pozor na kritiku a svou přehnanou pravdomluvnost. Jinak jim nové vztahy nevydrží. Měli by si také dávat pozor na zranění, proto by neměli riskovat a mohli by se i více zaměřit na detox.

Kozoroh

Kozorohy čeká rušné období, i když milují svůj klid a pohodu. Jaro pro ně bude hodně pracovní. Budou přemýšlet, jak vydělat, co nejvíce peněz. Jaro si budou užívat v přírodě se svými blízkými. Vyřešit by měli své partnerské vztahy a problémy s nimi spojené. Najít toho pravého je těžké, ale i tak se to Kozorohům může podařit.

Vodnáři

I Vodnáři jaro milují. Probouzející se příroda jim dodává optimismus a energii pro další aktivity a plány. Vodnáři dělají to, co sami chtějí, ne to, co od nich očekává okolí. Milostné city jsou u nich silné, láska je pro ně důležitá a na jaře se jim to rozhodně nevyhne. Saturn bude ale Vodnáře držet zpátky a ukazovat jim, že není všechno zlato, co se třpytí. Zamilovaný Vodnář může řešit věci až moc emočně. Celkově je ale čeká činorodé a pestré období. Pozor by si ale měli dát na finance a smlouvy.

Ryby

Ryby jsou citlivé znamení, kterým velmi záleží na lásce a rodině. V zimě mohou mít deprese, ale jaro jim dodává energii. Čeká je hezké a romantické období, které si budou užívat. Celkově by Ryby měly být víc v přírodě, kde se cítí dobře a spokojeně, navíc je tam mohou napadat originální nápady. Na jaře by se ale Ryby měly naučit i trpělivosti, nechtít všechno hned. Ono to půjde, protože jaro je ideální na zbavení se různých závislostí.

Zábava - další články

Doporučujeme